Inloop voorziening

Sinds 1 maart 2016 heeft GOC Parkstad een eigen ruimte tot zijn beschikking. Piet en Arianne hebben altijd vanuit hun huiskamer veteranen opgevangen. Dit had te grote invloed op hun gezinsleven dat ze zijn gaan kijken naar een andere ruimte.

Dit werd eerst een zaaltje in een café en daarna zijn ze gaan samen werken met Rick Lauman van toenmalige cafetaria Winricks. Twee keer in de maand konden ze gebruik maken van zijn zaaltje achter de zaak. Maar al gauw werd duidelijk dat er dat er behoefte was aan meer bezoek mogelijkheden. In samenwerking met de gemeente Kerkrade hebben Piet en Arianne toen het pand tot hun beschikking gekregen. Sinds 1 maart 2016 zijn we te bezoeken aan de Lambertistraat 10A, te Kerkrade. Dit is achter het Catharinahoes op de parkeerplaats. Hier ligt het voormalig scouting gebouw.

Ons doel met onze inloopvoorziening is het creëren van een gezellige omgeving waar je graag een kopje koffie komt drinken. We bieden onze koffie en thee daarom ook aan voor een vrijwillige bijdrage.

We zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 17.00 uur. Iedere dag proberen we dat er iemand anders als gastheer of gastvrouw aanwezig is om onze gasten te ontvangen.